Jan Linders supermarkt in Weert wordt geen Albert Heijn

Algemeen Economie Weert Winkelen 1 reactie 1 min. leestijd

Peiling – Jan Linders Supermarkten en Albert Heijn gaan een samenwerking aan, waarbij het familiebedrijf Jan Linders verder gaat als franchiseondernemer van Albert Heijn.

Het overgrote deel van de huidige 63 winkels blijft onderdeel van de nieuwe franchiseonderneming van Jan Linders en wordt omgebouwd naar Albert Heijn-franchisesupermarkt. Daarnaast neemt de franchiseonderneming Jan Linders tien supermarkten van Albert Heijn over in het zuiden van Nederland. Elf vestigingen, waaronder in Weert, worden niet omgebouwd.

Geen ombouw in Weert

De Jan Linders supermarkt aan de Onzelievevrouwestraat in Weert wordt niet omgebouwd tot Albert Heijn. Voor deze supermarkt gaat Jan Linders op zoek naar een toekomstvaste nieuwe eigenaar, waarbij werkzekerheid voor collega’s in deze supermarkten een belangrijk uitgangspunt is.

Net als in tien andere plaatsen geldt ook in Weert dat er geen mogelijkheid is om deze supermarkten om te bouwen naar Albert Heijn en daarmee te behouden voor Jan Linders.

De Jan Linders supermarkt in Weert is nog vrij nieuw. Deze werd pas in 2019 geopend na een verhuizing vanaf de Maaspoort.

Peiling

Welke supermarktketen zie jij graag ter vervanging van de Jan Linders in Weert?

Bekijk je dit bericht via de app en wil je stemmen op de poll? Klik dan hier.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie