Gezellige picknick in Fatimapark

Gisteren vond er in het Fatimapark een vrolijke picknick plaats, georganiseerd door de buurtvereniging. Bewoners brachten hun eigen kleedjes mee en genoten van een gezellig samenzijn. Terwijl de volwassenen ontspanden en bijpraatten, vermaakten de kinderen zich uitstekend in het Fatimapark. Ze konden tevens terecht bij Wesley’s Gelato, waar ze heerlijke verkoelende ijsjes konden halen.

Het evenement bood nog meer verfrissing, want er was een tapwagen aanwezig waaruit koele drankjes vloeiden. Bovendien konden de kinderen gratis genieten van ranja, waardoor het feest voor hen extra leuk werd. Het muzikale duo Peve en Myra verzorgde de sfeervolle achtergrondmuziek, waardoor de picknick een intieme en harmonieuze sfeer kreeg.

De picknick maakt deel uit van de festiviteiten ter ere van het 40-jarig bestaan van Buurtvereniging Fatima. Deze buurtvereniging heeft besloten om dit jaar extra activiteiten te organiseren om dit heuglijke jubileum te vieren. Binnenkort staat het Zomerfeest op de planning, waar de wijkbewoners al reikhalzend naar uitkijken.

Wil je kans maken op gratis tickets en consumpties voor het Zomerfeest? Klik dan hier en doe mee met de winactie.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel