Succesvolle RommelRoute Groenewoud brengt buurtbewoners samen

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

De allereerste RommelRoute Groenewoud was afgelopen zaterdag een groot succes, en bracht een gezellige sfeer naar de straten van de wijk. Georganiseerd door de enthousiaste leden van de wijkraad Groenewoud, veranderden talloze opritten in levendige winkeltjes, gevuld met tweedehands schatten en snuisterijen.

Naast kraampjes vol verrassende vondsten waren er ook heerlijke versgebakken wafels te verkrijgen en kon de jeugd zich uitleven op een springkussen. Buurtbewoners genoten van het bijpraten met vrienden en maakten nieuwe kennissen terwijl ze door de straten slenterden.

De RommelRoute Groenewoud onderscheidde zich daarmee niet alleen door zijn gevarieerde aanbod, maar ook door de warme en uitnodigende sfeer die de hele gemeenschap doordrong.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie