Keukenbrandje in Dr. Kuyperflat

(Foto’s/video) De hulpdiensten zijn vrijdag omstreeks 10.50 uur gealarmeerd voor een brand in een flat aan de Doctor Kuyperstraat in Weert.

In een woning op de vierde etage van de Dr. Kuyperflat was brand ontstaan in de keuken. De brand werd ontdekt door de buurman van de betreffende woning. Hij rook een sterke brandlucht en sloeg alarm. De bewoner was op dat moment nog niet aanwezig in de woning. De buurman haalde het pannetje van het vuur waarna de bewoner werd gewaarschuwd en het brandje definitief kon worden gedoofd.

De brandweer kwam uit voorzorg met meerdere eenheden ter plaatse. De situatie was intussen al onder controle. De brandweer heeft een nacontrole uitgevoerd en de woning geventileerd. De buurman en bewoner van de flat zijn uit voorzorg gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Stichting Salvage is ingeschakeld voor de nazorg.

Video via Youtube

https://youtu.be/pfVz5q-VEB4