Ondernemers in het zonnetje tijdens herfstachtige zomerborrel

Evenementen 1 reactie 3 min. leestijd

Maandag 17 juni vond de jaarlijkse zomerborrel voor ondernemers plaats bij de gemeente Weert. Vanaf 15.30 uur waren ondernemers welkom voor een gevarieerd programma bestaande uit toespraken, workshops en een netwerkborrel.

Nadat de ondernemers hadden genoten van een warm kopje soep en een lekker broodje sprak burgemeester Raymond Vlecken hen toe. Hierbij benadrukte hij allereerst erg blij te zijn met de grote opkomst. Hoewel de netwerkborrel voor ondernemers ieder jaar bewust als zomerborrel wordt neergezet, leek het “vandaag bij tijden eerder een herfstborrel”. Des te meer reden op trots te zijn op alle ondernemers die toch naar het stadhuis waren gekomen.

Weert bruist

“Weert bruist”, zo gaf hij aan, en is “een gemeente waarin we allemaal op enige wijze participeren”. Onderwerpen zoals de Regio Deal en Brainport raken de ondernemers, “die laten zien hoe zij met een extra bijdrage de regio kunnen ontlasten terwijl iedere Weertenaar hier goed kan blijven wonen, werken en recreëren.”

Bij deze woorden sloot wethouder Martijn van den Heuvel zich volledig aan. Hij nodigde de sprekers van de middag, die workshops over AI, de Brainportregio en de toekomstige techniekcampus hadden georganiseerd, uit om een terugkoppeling te geven. Daarbij werd de belangrijke rol van de Weerter ondernemers onderstreept: “Zonder ondernemers gaat die techniekcampus er niet komen!” Zij werden en worden dan ook van harte uitgenodigd om hieraan mee te werken.

Ondernemers in het zonnetje

Tot slot werden een aantal ondernemers die het afgelopen jaar een prijs hebben gewonnen in het zonnetje gezet. Wethouder Martijn van den Heuvel: “Dat worden er ieder jaar meer. We begonnen met drie ondernemers en moeten ze nu al in groepjes verdelen omdat het programma anders te lang wordt!”

“Volgend jaar gaan we voor nog meer rondes!”, aldus de wethouder. Daarmee werd het officiële gedeelte beëindigd en startte de netwerkborrel voor ondernemers. Bekijk een sfeerreportage:

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie